Primul Atelier de lucru pe domeniile STEAM și provocările ECONOMICE

Joi, 06 aprilie 2023, în cadrul Facultății de Economie, Inginerie și Științe Aplicate, s-a desfășurat Atelierul de lucru pe domeniile STEAM și provocările ECONOMICE cu care se confruntă mediul de afaceri din regiune.
Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului Skills4future – “Developing and improving the STEAM skills of students and teachers for curriculum innovation and sustainable development of higher education institutions and local businesses”, ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2, și face parte din activitățile destinate modernizării curriculumului la programul de studii „Business și Administrare”(ciclul I, licență) prin integrarea competențelor STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) în mai multe aspecte:
Economic, Mediu și Social.
La eveniment au participat cadre didactice, studenți și reprezentanții mediului de afaceri, partenerii proiectului și alte organizații cointeresate: Centrul de Business din Cahul, Incubatorul de Afaceri Cahul, Svirol-Agro SRL, „Miere de Cahul”, IM Cahul Piața Centrală, BC Moldindconbank S.A.
La atelierul de lucru au fost discutate scopul și obiectivele proiectului, au fost identificate cele mai stringente probleme în domeniu și posibilele soluții la problemele date. De asmenea, au fost expuse de către invitați și bunele practici de lansare, organizare și dezvoltare a activităților antreprenoriale. Subiectele abordate în timpul discuțiilor vor fi reflectate în tematicile proiectelor interdisciplinare și proiectelor/tezelor de licență pentru anul următor de studii.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email