Descoperă lumea datelor la Banca Naţională a Moldovei

În data de 26 aprilie 2023, începând cu ora 10:00, Banca Naţională a Moldovei organizează un eveniment de promovare ȘI familiarizare a persoanelor interesate de domeniul raportări și statistică, cu genericul „Descoperă lumea datelor la Banca Naţională a Moldovei”.
Astfel, invităm pentru participare în format online sau cu prezenţă fizică studenţii și masteranzii din domeniile de studii economice (finanţe și bănci, contabilitate, business și administrare, economie generală, statistică, econometrie, etc.).
Formatul evenimentului ne propunem să fie cu un bogat conţinut informaţional și interactiv, sub forma unei prezentăriși a unui panel de discuţii, unde vorfi date răspunsuri la întrebările formulate de participanţi. Totodată, vom oferi informaţii despre Banca centrală în calitate de angajator, oportunităţile de carieră în cadrul băncii, precum și beneficiile pe care le oferă.
În acest context, rugăm respectuos să diseminați acest eveniment studenților și masteranzilor pentru înregistrare, până în data de 25 aprilie 2023, disponibilă începând cu data de 19 aprilie 2023 pe paginile de socializare ale BNM (Facebook, Linkedln și Instagram)

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email