7th METU INTERNATIONAL STAFF TRAINING WEEK

În perioada 12-16 iunie 2023 , colegii noștri de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Elena Mandaji, specialist principal în relații internaționale, și Cătălina Frangopol, specialist în relații cu publicul și absolvenții, se află într-o deplasare specială prin intermediul programului Erasmus+ (KA171). Aceștia participă la evenimentul 7th METU INTERNATIONAL STAFF TRAINING WEEK — Responses and Reactions of Internationalization, organizat de prestigioasa Middle East Technical University (METU) din Ankara.

Este o oportunitate incredibilă pentru Elena și Cătălina de a interacționa cu experți și profesioniști din domeniul internaționalizării într-un cadru internațional. Această săptămână de instruire este dedicată explorării și dezvoltării de strategii eficiente în ceea ce privește internaționalizarea în învățământul superior.

Cu ajutorul programului Erasmus+🇪🇺, Elena și Cătălina vor avea ocazia de a învăța despre cele mai recente tendințe și practici în domeniu, de a-și împărtăși experiențele și de a dezvolta noi abordări în gestionarea relațiilor internaționale și a comunicării cu publicul și absolvenții.

Suntem mândri de eforturile și angajamentul lor continuu în îmbunătățirea calității serviciilor noastre și în promovarea internaționalizării în universitatea noastră. Experiența acumulată în cadrul acestui eveniment va fi cu siguranță valoroasă pentru toți membrii echipei noastre și pentru dezvoltarea universității noastre în ansamblu.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email