Bine ați venit la USC!

Cu ocazia începerii noului an academic, comunitatea academică de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul dorește să transmită cele mai calde și sincere felicitări studenților și masteranzilor noștri.
1 septembrie marchează un nou început, oportunitatea de a vă îndrepta spre noi orizonturi de cunoaștere și dezvoltare personală.
Suntem mândri de angajamentul dumneavoastră față de educație și de dorința de a vă forma un viitor. Cu fiecare pagină citită, cu fiecare notă luată și cu fiecare proiect abordat, sunteți pe drumul către succes.
În acest nou an academic, vă încurajăm să fiți curioși, dedicați și să profitați la maxim de oportunitățile de învățare și creștere oferite de universitate. Să vă implicați în activități extracurriculare, să colaborați cu colegii și să vă dezvoltați abilitățile personale și profesionale.
Comunitatea academică #USC este aici pentru a vă ghida și a vă sprijini în această călătorie academică. Suntem alături în fiecare pas al drumului dumneavoastră și suntem convinși că veți reuși în atingerea obiectivelor propuse.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email