Caravana Comisiei Electorale Centrale în cadrul USC!

Astăzi, în cadrul USC, am găzduit caravana Comisiei Electorale Centrale, care a organizat un seminar de instruire esențial cu privire la procesul de alegeri. Acest eveniment a fost un prilej excelent pentru a promova educația civică și pentru a dezvolta o înțelegere profundă a importanței procesului electoral în cadrul comunității noastre academice.

La acest seminar de instruire au participat cu entuziasm studenții de la Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice, specialitățile PP 2301 și IEC 2201. Studenții au avut oportunitatea de a învăța despre procesele electorale, drepturile și responsabilitățile cetățenești, și au pus întrebări pertinente care au generat discuții interesante.

Educația civică și implicarea studenților în procesele democratice sunt aspecte esențiale pentru construirea unei societăți responsabile și angajate. Suntem mândri că am putut să contribuim la dezvoltarea acestor cunoștințe și abilități în rândul tinerilor noștri.

Mulțumim Comisiei Electorale Centrale pentru inițiativa de a organiza acest seminar și studenților noștri pentru participarea activă!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email