Incluziunea copiilor cu dizabilități și Copiii cu Educație Specială (CES) în activitățile sportive!

Astăzi, la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, am găzduit un seminar dedicat cadrelor didactice din raionul Cahul, cu accent pe incluziunea copiilor cu dizabilități și Copiii cu Educație Specială (CES) în activitățile sportive. Acest seminar a fost organizat de Federația Moldovenească de Fotbal, în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul și Consiliul Raional Cahul.
Evenimentul a adus împreună profesori, antrenori și pasionați de educație din comunitatea noastră, punând accent pe importanța incluziunii și accesului la sport pentru toți copiii, indiferent de abilitățile lor.
Am avut o zi plină de discuții inspirate, schimb de idei și cunoștințe valoroase oferite de experți în domeniu. Ne simțim onorați că am putut contribui la acest efort de a face sportul mai accesibil și mai incluziv pentru toți copiii din Cahul.
Mulțumim tuturor celor care au participat și au adus entuziasmul lor la acest eveniment deosebit! Continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai inclusiv și mai sportiv pentru toți!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email