Forumul Național ,,Cahul4Culture»

Cu ocazia împlinirii a 5️⃣2️⃣2️⃣ de ani de la prima atestare documentară a orașului Cahul, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul, a avut onoarea de a găzdui prima ediție a Forumului Național ,,Cahul4Culture».
🗓 Evenimentul, desfășurat în perioada 2-3 iulie, a avut ca temă centrală „Rolul politicilor culturale în identificarea, dezvoltarea și promovarea valorilor europene”.
🙏 Dorim să aducem mulțumiri speciale tuturor participanților, vorbitorilor și organizatorilor care au contribuit la succesul acestui forum. În cadrul sesiunilor și dezbaterilor, au fost evidențiate aspecte esențiale ale politicilor culturale și importanța lor în dezvoltarea valorilor europene, subliniind, totodată, bogăția culturală și istorică a orașului nostru.
🌍 A fost o oportunitate extraordinară de a consolida legăturile culturale și de a promova identitatea europeană, având în vedere că doar printr-o colaborare strânsă și un schimb activ de idei putem construi un viitor prosper pentru comunitatea noastră.
💙 Mulțumim încă o dată tuturor celor care au fost alături de noi la această ediție inaugurală și așteptăm cu nerăbdare viitoarele evenimente care vor continua să pună în valoare tradițiile și cultura europeană în inima orașului Cahul.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email